Pomocí ajurvédských technik nabízíme návrat k harmonii, klidu a rovnováze.

 

Celostní tradice péče o tělesnou schránku podle védských principů je vetknuta v nauce nazývané ÁJURVÉDA. Tento systém pochází z Indie z dob hluboko před naším letopočtem. Praktiky se přenášely z generace na generaci a jsou staletími vyzkoušené a ověřené. Cílem ájurvédy v dnešní době je kvalitní život se zachováním tělesné i duševní kondice a bez nadbytečné dotace chemickými léky. Pokud se chcete o sobě dozvědět více z pohledu ájurvédy, nabízíme poradenské služby. V rámci ajurvédského poradenství získáte informace o tom, jaká je vaše tělesná konstituce, jaký typ stravy je vhodný pro vás, jak si upravit denní režim s ohledem na roční období i váš věk. Dostanete pro vás vhodné regenerační postupy i typy masáží. Pokud se chcete pouze nechat hýčkat a vychutnat si klid a odpočinek při olejových masážích, jste u nás vítáni.

 

SHIRODHARA

          Aplikace usměrněného toku teplého oleje na oblast čela. Relaxační a čisticí olejová technika.

          Cena : 1.500,-Kč / 90min

          Proceduru provádí: Dalimil Rejda, objednání na tel: 724 256 786 nebo info@remis.info

 

ABHYANGA a GARSHANA

          Olejová masáž celého těla . Může být předřazena pealingová masáž GARSHANA rukavicemi ze 100% surového hedvábí.

          Cena : 1.500,-Kč/ 120min

          Masáž provádí: Dalimil Rejda, objednání na tel: 724 256 786 nebo info@remis.info

 

SVÉDÁN BOX – ÁJURVÉDSKÁ SAUNA

          Princip Svédán boxu je rozdílný oproti klasické sauně. Dochází zde pomocí teplé páry k postupnému rozehřátí těla v malém prostoru dřevěného boxu. Oproti klasické sauně se zde však nenahřívá hlava, ta zůstává venku mimo box. Proto terapii ocení zejména kardiaci, astmatici a lidé s dýchacími potížemi. Protože zde nedochází k prudkému přehřátí hlavy, srdce a  plic, velmi účinně se zharmonizují funkce orgánů v břišní dutině. Součástí procedury není ochlazování.

Klient začíná proceduru  sprchou. Následně si naolejuje celé tělo ájurvédským sezamovým olejem s dalšími výživnými přísadami ( s hůře dostupnými místy může pomoci obsluhující terapeut ). Zabalí se do prostěradla, lehne si na záda do vyhřátého prostoru sauny a terapeut na něj přiklopí víko sauny.  Klientovi hlava zůstává venku mimo vyhřátý prostor a dýchá vzduch pokojové teploty.  Doba napařování ve Svedan boxu  je 10 - 20 minut podle pocitů klienta. Během této doby je obsluha                                      přítomna v místnosti a reguluje teplotu uvnitř boxu dle přání klienta. Po ukončení napařování ve Svedan boxu se klient přesune na odpočívací lůžko. Následně terapeut namaže klientovi dlaně a plosky nohou ájurvédským aroma olejem pro zvýšení  účinnosti relaxace. Olej, kterým se klient namazal na začátku, se během celé procedury vstřebá do pokožky a vyživí ji. Celková doba terapie je 45-60min pro 1 osobu, 60-90min pro 2 osoby. Procedury  se mohou současně  zúčastnit  2 osoby                                        (partneři , známí, kamarádky). Zatímco první osoba se po saunování přesune na odpočinkové lůžko , druhá osoba začíná saunování.

          Cena pro 1 osobu : 600,-Kč/procedura (max. 60min )

          Cena pro 2 osoby : 800,-Kč/procedura ( 400,-Kč/os) , ( max. 90min )

Provoz sauny provádí: Dalimil Rejda, objednání na tel: 724 256 786 ; Kamila Rejdová, objednání na tel: 602 744 672 nebo info@remis.info

 

ÁJURVÉDSKÉ PORADENSTVÍ

          Ing. Jana Ježíková - zkušená ajurvédská poradkyně provádí pravidelné konzultace v našem centru. Více informací naleznete na www.ajurveda-brno.cz .

          Kontakt pro objednání : info@pohorka.cz , tel: 602 944 470

 

 

 

  Remise - regenerační centrum | REMIS, s.r.o. | Šámalova 735/93 | 615 00 Brno-Židenice | www.remise.cz | e-mail: info@remis.info | t: 724 256 786, 602 744 672